Proefles

PROFITEER NU VAN EEN 100% GRATIS PROELES BIJ RIJSCHOOL SAILI!

 


Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Saili echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? 

Neem dan een gratis proefles en vrijblijvende proefles van maximaal 60 minuten. Tijdens de proefles kun je proeven van onze wijze van lesgeven, geven onze instructeurs een indicatie van het aantal benodigde lesuren, of er bepaalde vormen van angsten aanwezig zijn en of tussen de instructeur en leerling een klik is. Een goede sfeer is een belangrijke voorwaarde om te leren. Door de, op onze intest gebaseerde, afgegeven indicatie weet je vooraf waar je aan toe bent en kan een gedegen planning worden gemaakt om doelgericht naar het behalen van je rijbewijs toe te werken.

Cadeautje

Wil jij je  familielid/beste vriend/vriendin met een origineel cadeautje verrassen? Doe dan eens gek en meldt hem/haar aan voor een 100% gratis proefles. Wedden dat hij/zij doorgaat?


Is jullie proefles echt gratis ?

Je fijn voelen bij een rijschool is erg belangrijk! Rijschool Saili snapt dat je eerst wilt kijken of een rijschool bij je past. Daarom is ons proefles 100% gratis! Bij veel andere rijscholen zitten er allerlei voorwaarden achter een ‘gratis’ proefles. Bij ons is gratis ook echt gratis. Zonder dat je daarna ergens aan vast zit. Mocht je na de proefles besluiten om ergens anders te shoppen dan blijven we natuurlijk goede vrienden. Wij berekenen je niets door. Geen cent.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat de leerlingen zich op hun gemak voelen bij ons en dat ze de lessen als prettig ervaren. Wij hebben er alle vertrouwen in en zorgen ervoor dat jij dat ook hebt.

 

Schrijf je nu in en ervaar het zelf !