Betaalmogelijkheden

 

Betaalmogelijkheden bij rijschool Saili

Het halen van een rijbewijs is een forse investering. Om het voor iedereen mogelijk te maken hanteren wij twee betaalmogelijkheden en weet je precies waar je aan toe bent. Onze leerlingen kunnen ervoor kiezen om per les te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om je pakket in één keer te betalen.


 

Losse rijlessen

Wil jij flexibel je autorijbewijs halen? Dat kan met de losse rijlessen van Saili. Bepaal zelf hoe lang je rijles duurt, wanneer je lest en waar we je ophalen. Je kunt kiezen voor 1, 2 of vaker per week, maar minder vaak kan natuurlijk ook. Daarnaast kun je ook op zaterdag of in de avonduren leren autorijden. rijschool Saili is flexibel!

Betalen kan aan het eind van iedere les. Een losse rijles kost bij Saili €42,- per 60 minuten, maar in pakketvorm kun je al vanaf €35,- per uur lessen. Ben je op zoek naar een mooie aanbieding? Kijk dan bij onze pakketten!

 

 

 

 


 

Lespakket

Je hebt keuze uit een drietal lespakketten! Het voordeel van een lespakket is dat je je tijdens je autorijlessen geen zorgen hoeft te maken over allerlei organisatorische zaken. Een ander voordeel van een pakket is dat je aanzienlijk goedkoper uit bent dan met losse lessen. Bij afname van een pakket dient het volledige bedrag van het pakket voor aanvang van de eerste les te zijn overgemaakt.